Priser

Hjem » Priser<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Priser

Hva koster en behandling? Ofte midre enn du tror!

Bestill time i dag

Fyll inn vårt enkle bestillingsskjema og få tatt hånd om dine tannproblemer i dag!

Konkurransedyktige priser på tannimplantat

Vi har konkurransedyktige priser både med nærmeste naboland Sverige, Polen, Ungarn, og Tyrkia fordi vi driver kostnadseffektivt og er godkjent av HELFO trygd for behandling med tannimplantater.

Pasienten har krav på et skriftlig bindende kostnadsoverslag før igangsetting av behandlingen. Kostnaden er helt individuell.

Dette fordi hver enkelt pasients situasjon er unik og fordi trygdereglene slår forskjellig ut for hver enkelt diagnose/hvert enkelt innslagspunkt i regelverket.

 

Alle henvendelser er uforpliktende

Derfor må behandlingsplanen og andelen som betales av trygden og pasientenes egenandel legges inn/utregnes i et eget dataprogram som er integrert med tannjournalen. Alle henvendelser for en utredning/behandlingsplan/kostnadsoverslag er selvfølgelig uforpliktende. Her har vi satt opp priseksempler på de vanligste behandlingene vi utfører. Vi tror du vil bli positivt overrasket når du ser hva du faktisk betaler etter at støtte fra HELFO er trukket fra. Hos oss har vi sett flere tilfeller av pasienter som har avbestilt behandlingsturer tur til Sverige, Polen, Ungarn eller Thailand, når de oppdaget at å få gjort dette hos oss faktisk ikke er så dyrt som de trodde.

Priser på tannimplantat

Vedrørende pris på implantater må vi ha deg inn til en konsultasjonstime. Konsultasjonstimen er nødvendig for at tannlegen skal kunne undersøke, ta eventuelle røngtenbilder og gå gjennom behandlingpslan/ kostnadsoverslag sammen med deg.

Du får gjerne ta med deg tidligere tannlegejournaler med røntgenbilder og en oppdatert medisinliste (hvis du har eller kan få tak i dette) til konsultasjontimen.

Vi får dessverre ikke gitt pris over mail/ telefon da prisen varierer ut i fra hvilket behandlingsbehov man har.

Noen pasienter vil få dekket deler av kostnadene fra Helfo, men dette må kunne dokumenteres.

En konsultasjontime hos oss koster 1355kr.

Du er velkommen til å bestille time hos over telefon eller via skjemaet under.

Les om implantattjenestene våre

Bestill time

Fyll ut feltene under, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

1Kontaktinformasjon
2Ønsket tid